Timbavatin yksityinen luonnonsuojelualue on yksi Etelä-Afrikan tuntemattomista erämaa-jalokivistä. Laajasta avoimesta tilasta ja poikkeuksellisesta pelikatselusta, ylellisistä lomakohteista, jotka on asetettu savannin metsäalueille, nurmikoille ja jokirannoille, varaa houkuttelee erilaisia ​​matkailijoita ympäri maailmaa. Monet tällaiset matkustajat käyvät Timbavatissa toivomuksessa, että heillä on vangitseva väärä leopardi, josta on monia.

Tale Tula, Timbavatissa sijaitseva Dale Jackson, on viettänyt yli kuusi vuotta varaukseen vaimonsa Hayleyn kanssa katsomalla ja jakamalla monia erityisiä hetkiä näiden kissojen kanssa.

Äskettäin juttelimme Daleen kanssa näistä kokemuksista:

”Pelihavainnot ovat olleet fantastisia viime viikkojen aikana, eikä valokuvausmahdollisuuksia ole ollut riittävästi. Olen äskettäin alkanut seuloa läpi vuosien kuvia, jotta olisin tilaa uusille, ja tämän prosessin kautta muistutin monista ihanista leopardikohteista, joita olen ollut onnekas kokemukseni viimeisten kuuden vuoden aikana.

Tänä aikana olen nähnyt useita leopardi-sukupolvia Tanda Tulassa. Alla olevat kuvat kuvaavat joitakin suosikkiaikojani, jotka vietti näiden erityisten olentojen kanssa. Useimmat näistä poikasten kuvista ovat nyt kasvaneet ja tuottavat edelleen tulevia leopardi-sukupolvia, joita näemme yhä.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here